Tijana Bogićević - Tvoja - (In Too Deep - Serbian Version)

Srpska verzija pesme “In Too Deep” sa kojom Tijana predstavlja Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije 2017.

Novi aranzman i srpski tekst: Dusan Alagic
Klavir, klavijature, gitare, violina: Dusan Alagic
Violoncelo: Teodora Nikolic
Prateci vokali: Tijana Bogicevic

Serbia has become one of the surprise packages of the contest so far, with nearly two million views on YouTube and a large following of fans from the Balkans and beyond. Now, the Serbian songstress Tijana Bogićević has released a slowed down, acoustic and Serbian version of her entry “In Too Deep”!

The song definitely bears no resemblance to the upbeat, drum and bass entry that Serbia have submitted to the contest, instead relying on Tijana’s delicate vocals and the orchestral instrumentation.

 

Share:

View More News

News

Tijana Bogićević na promotivnoj turneji u Izraelu

Prva stanica na promotivnoj turneji van granica naše zemlje za Tijanu Bogićević je Tel Aviv u Izraelu. Cilj ovog, kao i svih predevrovizijskih koncerata jeste da se učesnici bolje upoznaju i predstave svoje pesme pred spektakl koji nas očekuje ove godine u Kijevu.

Read More »
News

Zahuktavaju se pripreme Tijane Bogićević za „Evrosong“

ijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.Tijana Bogićević na druženju sa novinarima u Takovskoj 10
Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

Read More »