Tijana Bogićević ft. Sing-Sing - In Too Deep (slow version) LIVE

Serbian Eurovision 2017 entry, with a little bit of r’n’b twist, brought to you by Mark Robertson aka Sing-Sing and Tijana Bogićević. Sing-Sing is one fourth of the popular r’n’b group “Ahmir”, well known by their soulful covers of popular music. Here is a completely new approach to “In Too Deep” ! Enjoy!

One take – live recording.
Guitars played by Sing-Sing and Dušan Alagić.
Piano played by Sing-Sing.
Track made by Sing-Sing.
Big Thanks to Dušan Alagić for mixing the track and making it sound splendid. 😉
Please guys comment below, tell us what you think!

Share:

View More News

News

Premijera: Srpska pesma za Kijev

Poslušajte premijerno pesmu “In Too Deep” i pogledajte zvanični spot Srbije za „Pesmu Evrovizije“ 2017.
Nakon nekoliko meseci rada na pesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na „Evrosongu“, RTS predstavlja numeru In Too Deep koju će Tijana Bogićević pevati u Kijevu.
Kako je ranije objavljeno, iza srpske pesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači “Symphonix International”-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

Read More »
News

Zahuktavaju se pripreme Tijane Bogićević za „Evrosong“

ijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.Tijana Bogićević na druženju sa novinarima u Takovskoj 10
Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

Read More »